Στιγμές χαλάρωσης πριν τον τελικό με Καρδίτσα

Στιγμές χαλάρωσης πριν από τον δικό τους “τελικό” είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο γεύμα που τους παρέθεσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης γυναικών του Συλλόγου.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα η “κυανόλευκη” ομάδα γευμάτισε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο του Βόλου, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στην Καρδίτσα. Το παρών έδωσαν όλες οι παίκτριες της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Στεργιόπουλος, ο έφορος Γιάννης Παπαδήμος και ο μέχρι πρότινος έφορος της ανδρικής ομάδας Νίκος Μακρίδης.

Αξίζει να αναφερθεί η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς, όταν ένας φίλος του κυανόλευκου Συλλόγου που βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί, δώρισε στην αρχηγό της ομάδας Δήμητρα Γιαννοπούλου μία κονκάρδα με το έμβλημα της Νίκης Βόλου και δήλωσε την στήριξη του στον αγώνα στην Καρδίτσα και ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη και θα παραταχθεί πλήρης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο οποίο θα κριθεί ο φετινός τίτλος της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας.

Τέλος, το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους υπεύθυνους του καταστήματος, εστιατόριο-πατσατζίδικο “Χάραμα”, για την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις