Ο Ρόσμπεργκ διασκεδάζει με την McLaren P1 του Χάκινεν (vid)

Στο Μόντε Κάρλο βρέθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ για μια ιδιαίτερη δοκιμή ενός πολύ ξεχωριστού αυτοκινήτου. Την McLaren P1 του Μίκα Χάκινεν. Οι δύο πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Formula 1 συναντήθηκαν και με επίκεντρο το αυτοκίνητο και την δοκιμή αυτού, είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορούσε και τον έναν άλλα και τον άλλον.

Ο Γερμανός για παράδειγμα, ρώτησε τον Χάκινεν για την στιγμή που ο Φινλανδός κέρδισε για πρώτη φορά τον Βραζιλιάνο σε κατατακτήριες δοκιμές. Ο Χάκινεν παραδέχτηκε πως ήταν πολύ νεαρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν απάντησε και με τον πιο ευπρεπή τρόπο, εξοργίζοντας τον Σένα.

Από την άλλη ο Χάκινεν ρώτησε τον Ρόσμπεργκ για τα επαγγελματικά του πλάνα και εκεί ο πρωταθλητής του 2016 αποκάλυψε πως σύντομα θα ανακοινώσει μια νέα συνεργασία στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης μετακίνησης.

Όσον αφορά την McLaren P1 ο Χάκινεν την έβγαλε από το πάρκινγκ, την έκανε μια βόλτα στους δρόμους του Πριγκηπάτου, αλλά όταν η βόλτα έφτασε στους επαρχιακούς δρόμους της Νότιας Γαλλίας, ανέλαβε ο Ρόσμπεργκ και η βόλτα μετετράπη σε γρηγορότερη. Ο Μίκα σφίχτηκε λίγο αλλά τελικά το απόλαυσε και επιπλέον απέδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις