Ο Διαγόρας “πέρασε” από Αγ. Παρασκευή, που την αδικεί το αποτέλεσμα

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Διαγόρας  πήρε τη νίκη στην Αγία Παρασκευή, επί της γηπεδούχου ομάδας  με 1-2, έκανε το δικό του χρέους και περιμένει ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Θησέα, για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ.

Πολύ καλή εικόνα της Αγίας Παρασκευής, η οποία θα μπορούσε να ζητά κάτι περισσότερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με βάση την εμφάνισή και τις χαμένες ευκαιρίες της, καθώς ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όπου όμως συνολικά ήταν καλύτερος ο Διαγόρας,  ενώ στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλακασιώτη κυνήγησαν με πάθος το γκολ, ακόμα και μετά το 0-2 που ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Τελικά κατάφεραν μόνο να μειώσουν το σκορ με πέναλτι στο 83’. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους γηπεδούχους εκτός από το γκολ που σημείωσαν υπήρχε και δοκάρι, ενώ αναμφισβήτητα το αδύναμο σημείο τους ήταν τα άστοχα  τελειώματα, που τους στέρησαν περισσότερα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό, με προβολή από κοντά  του Κώστα Καραπλιάγκου, που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας,  μετά από σέντρα σουτ του Καραμανλή, ενώ το 0-2 έγινε από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καραμανλή (72’) από δεξιά, μετά από κλέψιμο της μπάλας που έγινε στο χώρο του κέντρου κι ο σκόρερ στην κατάληξη της φάσης πλάσαρε τον τερματοφύλακα Τσιτσιρίκο.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83’ σε 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης, σε ανατροπή από τον Ακριβούση, που εκτέλεσε εύστοχα ο ΓιαννούλαςΣτο 22ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Τρίμμη, από σέντρα του Γιαννούλα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Γιαννούλας Κάτσαγεωργίου (60’ Μπόλης), Λιάτσικος (68’ Μεγαγιάννης) Καραγιάννης, Τρίμμης, Αλαμάνης (76’ Ιωακειμίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζερης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής (79’ Ακριβούσης), Καλιακούδας (52’ Φουντούλης) Πάσχος (89’ Μπαδάκης), Καναβός, Γάρος (70’ Τρελόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις