Κόντρα στον Αθηναϊκό σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών φτάνει στο τέλος της, με τον Ολυμπιακό Βόλου να δίνει σήμερα Κυριακή στις 14.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου το τελευταίο παιχνίδι έδρας με αντίπαλο τον Αθηναϊκό.
Το κίνητρο σίγουρα το έχουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς σε περίπτωση νίκης (θα είναι η πέμπτη) θα αντιμετωπίσουν στα πλέι άουτ τις Εσπερίδες, έχοντας μία νίκη στο Βόλο και μία ήττα στην Αθήνα. Αντίθετα, αν ηττηθούν, θα παίξουν με τον Πρωτέα Βούλας, από τον οποίο έχουν χάσει εντός έδρας και την τελευταία αγωνιστική θα τον αντιμετωπίσουν εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός με 24 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Παναθλητικό.
Οι «ερυθρόλευκες» έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα και δηλώνουν αποφασισμένες να παλέψουν με πάθος για τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ωστόσο, είναι βαθμολογικά αδιάφορη και δεν «καίγεται» για τους βαθμούς.
Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς η Ρις Ουίλιαμς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης) και η συμμετοχή της είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Από εκεί και πέρα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αντιμετωπίζει η Νίκη Ζέρβα, η οποία δύσκολα θα αγωνιστεί και αυτή, ενώ τραυματίας είναι και η Ελένη Ζήτη.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κοϊμτζόγλου και Γαζέτας.
Το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών είναι το εξής:
Νίκη Λευκ.-Παναθλητικός
Εσπερίδες-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός Π.-Πρωτέας Β.
Ολυμπιακός Β.-Αθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Φάρος Κερ.-Δάφνη
*Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 14.00

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις