Έτοιμος για τα μπαράζ ο ΝΠΣ Βόλος, 4-0 τον Νέο Αμφίλοχο (photos)

Ο ΝΠΣ Βόλος έδειξε τη δύναμη του, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ, σκορπίζοντας με 4-0 τον Νέο Αμφίλοχο. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους πρόβα, διαλύοντας την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μπροστά στους φιλάθλους τους, που έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, οι οποίοι όμως, δεν πλήρωσαν κάποιο αντίτιμο για να δουν το ματς, καθώς είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από τον νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο, πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε το γνωστό σύστημα, 4-3-3, κόντρα στο 4-4-1-1 του Θοδωρή Παπαχρήστου και δικαιώθηκε. Ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος είδε τους ποδοσφαιριστές του να πραγματοποιούν μια εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τον Νέο Αμφίλοχο και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος. Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να σημειώσουν από δύο τέρματα σε κάθε 45λεπτο.

Στο πρώτο μέρος, ο Δεμηρτζόγλου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ στο 12’, χαρίζοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 44’, ο Μάντζης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πραγματοποίησε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και στο 87’ και πάλι ο Μάντζης, αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά, έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89’, ο Διμηνάς, με εύστοχο πλασέ, μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν πολλές ακόμη τελικές προσπάθειες, με τους Πίτου Γκαρσία, Μάντζη, Μελισσόπουλο, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Γκαλίτσιο, Ζέρη, Ντεντάκη, Μάντζη και Καμπαγέρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα, καθώς δεν παρουσιάστηκαν σοβαροί στα τελειώματα των συγκεκριμένων φάσεων.

Σκόρερ: 12’ Δεμηρτζόγλου, 44’, 87’ Μάντζης, 89’ Διμηνάς.
Διαιτητής
: Κούστας (Θεσσαλίας).
Βοηθοί
: Μπαρτζάλης, Καφτεράνης (Θεσσαλίας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ
: Μπουργάνης (46’ Μούτσα), Ντεντάκης (70’ Ζέρης), Ουνγιαλίδης (70’ Ντόσης), Δημόπουλος (54’ Τζελίδης), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (70’ Μηλιώτης), Πέντα (75’ Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο (80’ Διμηνάς), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (75’ Σαλαμούρας), Μελισσόπουλος.
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Ρόκκος (75’ Φωτόπουλος), Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκκώνης, Ρεπετσάς (46’ Κολοβάκης), Μάλης, Τόσκα, Δράκος (46’ Νικολογιάννης), Ζωτάι (46’ Μπεκατώρος), Νάκος, Λαγοπάτης (65’ Λίλα).
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας
Φωτογραφίες από την «τεσσάρα» του ΝΠΣ Βόλος επί του Νέου Αμφίλοχου:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις