Με γκολ τερματοφύλακα, η Ακρόπολη πέρασε από τη Σκιάθο

Στα τελευταία λεπτά… όλο το παιχνίδι στη Σκιάθο, όπου η Ακροπολη πέρασε νικηφόρα με 0-1, σκοράροντας στο 89’ κι ενώ οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά πριν είχαν αστοχήσει σε πέναλτι! Ακόμα πιο αξιομνημόνευτη κάνει τη συγκεκριμένη ανάμετρηση το γεγονός, ότι το νικητήριο γκολ πέτυχε ο  δεύτερος τερματοφύλακας της Ακρόπολης, που πέρασε ως αλλαγή κι αγωνίστηκε ως επιθετικός, δέκα λεπτά νωρίτερα.

Γενικότερα η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργούν αρκετές φάσεις.
Η καλύτερη στιγμή τους σημειώθηκε στο 84ο λεπτό, όταν ο Γραβάνης σπρώχτηκε εντός περιοχής από τον Κ. Κολημήτρα,  υποδείχθηκε το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φιλιππούλης στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 89ο λεπτό Αξιώτης έκανε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της  αντίπαλης άμυνας, εκεί όπου την βρήκε ο τερματοφύλακας Σταμέλος που λίγο πριν πέρασε ως αλλαγή  και με εξαιρετικό πλασέ, που θα ζήλευε και σέντερ φορ, πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, που λίγο πριν είχε χάσει κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Χρυσάνθης (75’ Τσάκας), Νασιάκος, Ελ. Πρίφτι, Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Τάσσος, Αλ. Τζελάι (60’ Γραβάνης), Χρ. Τζελάι (46’ Σιδηρόπουλος), Χισάι (40’ λ.τ.ρ. Φιλιππούλης), Αλικά
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Βλιώρας, Κ. Κολημήτρας, Τ Κολημήτρας, Μαυρίδης, Τσιαντής, Τσουκάλης, Παγώνης, Αξιώτης, Πούλιος (80’ Σταμέλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις