Ο καλύτερος ο Σαρακηνός, κέρδισε το Μαγνησιακό

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας την κυριαρχία της αναμέτρησης και χάνοντας σωρεία ευκαιριών, ο Σαρακηνός επικράτησε του Μαγνησιακού με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1,  στο δεκάλεπτο πριν την ολοκλήρωση του ματς κι εκφράζουν έντονα παράπονα για μη καταλογισμό πέναλτι, από το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ισοφάριση,  καθώς αυτό έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Τελικά με γκολ στην εκπνοή του αγώνα οι γηπεδούχοι, που είχαν και δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα, πήραν τη νίκη με γκολ του Κοντοβά, που τρεις φορές πριν είχε νικηθεί σε ισάριθμα τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Βίτσο…

Ο Σαρακηνός ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 18’ μετά από σέντρα του Τσεκούρα στο ύψος της μικρής περιοχής και σουτ- βολέ του Β. Ρακή,  που έστειλε την μπάλα στην κάθετη δοκό.

Στο 40’ ο Σιγαλάκος έκανα τη βαθιά μπαλιά και ο Τσεκούρας, λίγο μετά το χώρο του κέντρου, έκανε μία κούρσα που ολοκληρώθηκε με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (φωτό), διαμορφώνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 61’ ο Τσεκούρας βρέθηκε δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, όπου αυτή τη φορά ο Βασίλης Ρακής ήταν εύστοχος, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 80’ με εύστοχο πλασέ ο Κρανίας μείωσε σε 2-1 για τον Μαγνησιακό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση,  με τους φιλοξενούμενους να ζητούν έντονα πέναλτι λίγο αργότερα, όταν ο Δανιλόπουλος στην αντίπαλη περιοχή προσπάθησε να περάσει  ανάμεσα από δύο αντιπάλους και ανατράπηκε, χωρίς να υποδειχθεί παράβαση.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 89’ από ασίστ του Σιαγαλάκου και  ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κοντοβά, πάνω από το σώμα του τερματοφύλακα Βίτσου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Πρέζας, Ρέλλος, Στεργιόπουλος, Ηλ. Ρακής, Τσαρδάκας, Γιαμαλής, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιγαλάκος, Β. Ρακής, Καλαμάτας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Οικονόμου, Γκέρτσος, Κοντοβάς, Μαγιόγλου (46’ Θεοδωρόπουλος), Πανόπουλος, Κρανιάς, Μάιπας, Δανιλόπουλος, Λιάρος (72’ Γούτσιος), Χατζητρακόσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις