Νίκη στην αυλαία θέλει ο Ρήγας με Θεσπρωτό

Με νίκη μπροστά στους φιλάθλους του θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος υποδέχεται σήμερα Κυριακή 17/5 τον Θεσπρωτό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο του Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 17.00. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ύστερα από έξι…

   αγωνιστικές χωρίς νίκη.
Ο Γιώργος Μιχολίτσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Γιώργος Αλεξίου που παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Πεύκο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία δεν θα αγωνιστούν σήμερα. Στον αντίποδα, ίσως συμπεριληφθεί στην 18άδα ο επίσης στρατευμένος Γιώργος Τσίπι, καθώς πήρε μετάθεση σε μονάδα του Βόλου.
Στην αποστολή θα είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Ναουμίδης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Γεωργατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Ρολάν Κεμάλι, Αλέξανδρος Σιώμος, Ζήσης Μαλάκος, Χάρης Μπίκας, Δημήτρης Ρηγίνος και ίσως ο Γιώργος Τσίπι.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Λάμπρος Βλιώρας με βοηθούς τους κ.κ. Αχιλλέα Νίκζα και Χρήστο Καραγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σιούτας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις