Ο Ηρακλής Β. νικητής… στο ντέρμπι της παραμονής

Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια από βαθμολογικής άποψης, ο Ηρακλής Β. κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του Πηλέα με 3-1, στην αναμέτρηση που έγινε στην Αγία Παρασκευή και να πάρει έτσι σαφές προβάδισμα στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς και ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εκτός από τα τρία τέρματα που πέτυχαν, είχαν και ισάριθμα δοκάρια, γεγονός που τους στέρησε από μεγαλύτερο σκορ, που θα λειτουργούσε υπέρ τους σε περίπτωση  ισοβαθμίας, δεδομένου ότι σήμερα είχαμε το αντίστροφο αποτέλεσμα της αναμέτρησης του α΄γύρου, όπου ο Πηλέας είχε επικρατήσει τότε, επίσης, με 3-1.

Για τον Ηρακλή Β. πολύ σημαντική η παρουσία του Νούσια που πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα, άνοιξε κι έκλεισε το σκορ, ενώ είχε και δοκάρι.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα,  παρά την τεράστια βαθμολογική του σημασία κι αυτό είναι προς τιμήν των ανθρώπων και των δύο ομάδων.

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα,  ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο α’ ημίχρονο, στο πρώτο μισό του β’ ημιχρόνου ο Πηλέας έβγαλε αντίδραση,  όταν και κατάφερε να μειώσει, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα που το παιχνίδι είχε ανοίξει και η μπάλα παιζόταν πάνω- κάτω, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει το τρίτο τέρμα του και ουσιαστικά να κλειδώσει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, με γκολ του Νούσια (11’), σουτ έξω από την περιοχή, έγινε το 1-0 κι ο Ασλάνογλου με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0 (44’), που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 (57’) με τον Βαΐτση, πλασέ μέσα από τη περιοχή,  για να έχουμε λίγο μετά το 3-1 (63’), με ατομική ενέργεια του Νούσια και το σουτ ψηλά, στη γωνία που φύλαγε ο τερματοφύλακας Φήυβγας, που φέρει ευθύνη για το γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρια δοκάρια σε ισάριθμα σουτ, με τον Ασλάνογλου στο πρώτο ημίχρονο και με τους Νούσια και Δαμάσκο στο δεύτερο μέρος και πριν διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Δαμασκός, Μακρής, Στρούγγης, Ασλάνογλου (83’ Γκαντής), Μπέσσας (75’ Καρπαθάκης),  Νούσιας, Πετρόπουλος (88’ Γεωργουλάκος), Γκάγκας (60’ Τανός)
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύβγας, Βαΐτσης, Βαρσαμάς (80’ Καζάκης), Παπαπορφυρίου, Φώτου,  Μωραΐτης Μπραχιμάι (70’ Καναράς), Σιαμέτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου (88’ Αναστασόπουλος), Τσελεπίδης (46’ Καμπέρης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις