ΠΑΟΚ: «Δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους»

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ στο άκουσμα της απόφασης. Οι επιτελείς του Δικεφάλου εξηγούν κάτω από ποιες συνθήκες βγήκε η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό τραμπουκισμό!

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα είναι οι “ασπρόμαυροι”, όπως τουλάχιστον αναφέρουν σε πρώτη φάση.

Η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων δημιούργησε απογοήτευση στις τάξεις του Δικεφάλου, οι οποίοι “διαβάζουν” μια απόφαση που ελήφθη κάτω από στοχευμένες κινήσεις επικοινωνιακού τραμπουκισμού με τις… πλάτες Υπουργών και πολιτικών προσώπων. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ελήφθη μια απόφαση όχι με βάση τα πραγματικά γεγονότα.
Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις