Θα αναζητήσει ενδιαφερόμενους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου και ποιος θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, απασχολεί τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία εξακολουθεί να τακτοποιεί εκκρεμότητες από την χρονιά που ολοκληρώθηκε, με σκοπό να παραδώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα νοικοκυρεμένο από κάθε άποψη.

Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα άτομα που θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, η οποία θα κάνει και τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Ακόμη, πάντως, δεν έχει προχωρήσει καμία κίνηση, επίσημα. Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη σύντομα θα ζητήσουν από τους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, να καταθέσουν τις προτάσεις τους, οι οποίες αφού πρώτα αξιολογηθούν, θα έρθουν ψήφιση στη γενική συνέλευση του συλλόγου. Εκεί θα αποφασιστεί από τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ποιους θα ανατεθεί η λειτουργία του τμήματος του ποδοσφαίρου.

Στο μεταξύ άλλη μία μέρα πέρασε χθες δίχως να ανακοινωθεί η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όσον αφορά την υπόθεση Κόλα. Αυτή την εβδομάδα, πάντως,  το… σίριαλ θα ολοκληρωθεί μετά από τρεις μήνες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις