Η μοιρασιά των χρεών θα κρίνει το deal με τον Πιεγκμπονσάντ

Στην Ελλάδα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο Τετάρτη ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Πιεγκμπονσάντ, για τον καθοριστικό κύκλο συζητήσεων με τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού. Σύμφωνα με την Livesport όλο το deal θα κριθεί σε τρία σημεία.

Ο βασικός άξονας αφορά το ύψος των χρεών και το ποσό που θα καλύψει η κάθε πλευρά. Ο δεύτερος αφορά τα ποσά που θα πρέπει να μπουν άμεσα για να καλυφθούν οι οφειλές που πρέπει και να γλιτώσει η ομάδα των υποβιβασμό, ενώ το τρίτο είναι το χρονικό πλαίσιο που θα τεθεί για την μελλοντική κάλυψη των υπόλοιπων χρεών.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε μέσω των τελευταίων τοποθετήσεών του ότι δέχεται τη πρόταση και είναι ανοικτός για συζητήσεις και καποιες υποχωρήσεις για να απεμπλακεί, ενώ ο Πιέγκμπονσαντ έχει δείξει με τη συνολική του στάση ότι θέλει τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά όταν μιλάμε για μια τέτοια αγοροπωλησία εκατομμυρίων τα πράγματα δεν είναι απλά και για αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρο deal, όμως είναι θετικό ότι και οι δύο πλευρές θα καθίσουν με θετική προδιάθεση στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις