Επιτυχίες αθλητών του Άτλαντα στα Τρίκαλα

Με πολύ σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από τα Τρίκαλα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Άτλαντα , οι οποίοι κατέκτησαν ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα μετάλλια, αλλά και πολλά πλασαρίσματα στις οχτάδες των αγωνισμάτων που συμμετείχαν .
Πιο συγκεκριμένα η Ζακή Κωνσταντίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό και έχασε την πρόκριση για το Πανελλήνιο για λίγα μόλις εκατοστά, έδειξε όμως με την παρουσία της πως είναι θέμα χρόνο να το πετύχει. Αγωνίστηκε επίσης στα 80μ με εμπόδια όπου κατέκτησε την 5η θέση.
Ο Γεραμπίνης Θανάσης αγωνίστηκε στα 300μ εμπόδια κατακτώντας την τρίτη θέση, κάνοντας εξαιρετική επίδοση που του εξασφαλίζει στη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Καβάλα το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου .
Τρίτη θέση και για την Καυκούλα Αναστασία στα 80 μέτρα με επίδοση 11.00 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν πέτυχε το όριο το οποίο όμως είναι σίγουρο πως θα το καταφέρει στον επόμενο αγώνα της.
Τρίτη θέση και για τον Μπατσκίνη Δημήτρη στα 600 μέτρα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 1.37.04 επίδοση πολύ λίγο πάνω από το όριο πρόκρισης που θα το είχε πετύχει αν δεν τον ταλαιπωρούσε μια ίωση τις τελευταίες μέρες. Αγωνίστηκε επίσης στο άλμα σε μήκος όπου κατέκτησε την 6η θέση.
Συγκλονιστική η παρουσία των κοριτσιών της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ80 όπου κατέκτησαν την 3η θέση και αποτελούνταν από τις Αντζούρη Ελένη, Γκαγιάννη Νικολέτα, Γκαγιάννη Ελένη και Καυκούλα Αναστασία.
Επίσης 8η θέση για την Βιδούρη Ελένη στα 1000 μέτρα παγκορασιδων κάνοντας ατομικά ρεκόρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις