ΑΟΤ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μπαταγιάννη – Αγοραστού

Πραγματοποιήθηκε χθες (23/04) στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα η συνάντηση ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίκαλα Δημήτρη Μπαταγιάννη και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Περιφερειάρχη να ακούει το πλάνο του μεγαλομετόχου και εν συνεχεία να υπογραμμίζει ότι θέλει και ο ίδιος να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου, έπειτα από τόσα χρόνια.

Μάλιστα, σε μικρό χρονικό διάστημα η ΠΑΕ Τρίκαλα θα λάβει την απάντηση από τον κ. Αγοραστό, που από την πλευρά του θέλει να μελετήσει το σχετικό πλάνο, αλλά και το οικονομικό σκέλος που απαιτείται για αυτές τις εργασίες.

Σημασία πάντως έχει ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση από την περιφέρεια να βοηθήσει τον ΑΟ Τρίκαλα σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Να σημειωθεί ότι στόχος του Δημήτρη Μπαταγιάννη αποτελεί η τοποθέτηση καθισμάτων σε ολόκληρη το γήπεδο, η δημιουργία σύγχρονων δημοσιογραφικών μπουθ, αλλά και η τοποθέτηση ειδικών θυρών για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις