Φινάλε με ψηλά το κεφάλι από την Α2 χάντμπολ για τον Κένταυρο Αγριάς

Ολοκλήρωσε την αγωνιστική της παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία, η ανδρική  ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αγωνιζόμενη στη Νίκαια, με τον τοπικό Άρη. Η Μαγνησιώτικη ομάδα έκανε το χρέος της να ταξιδέψει για μία ακόμη φορά στην Αθήνα και να αντιμετωπίσει με σθένος τον Άρη Νικαίας, που προβάλει σαν ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Premier League.

Ο αγώνας ήταν συγκινησιακά φορτισμένος για τους νεαρούς αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, καθώς ήταν ο τελευταίος μια τετράχρονης παρουσίας του Κενταύρου στην Α2 εθνική κατηγορία, μιας παρουσίας γεμάτης με στιγμές θριάμβου, χαράς αλλά και λύπης, στιγμών που ο αθλητισμός προσφέρει και εναλλάσσει. Η Μαγνησιώτικη ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β εθνική κατηγορία.

 Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν αρκετά καλό, οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου απαλλαγμένοι από οποιοδήποτε άγχος, αγωνίσθηκαν με σθένος απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Μάλιστα μέχρι το 38ο λεπτό η διαφορά ήταν στα 6  τέρματα (20 – 14) για την ομάδα της Νίκαιας, απλά στη συνέχεια μίλησε η κούραση για την ομάδα της Αγριάς και ο Άρης επιβλήθηκε με το τελικό σκορ 30 – 20. Η φύση του παιχνιδιού έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές του Κενταύρου, εκτός του τραυματία Κρανιώτη, με το 17χρονο μάλιστα Κώστα Χιώτη να αγωνίζεται πέραν του ημίωρου στο παιχνίδι και να πετυχαίνει και το πρώτο του τέρμα με την ανδρική ομάδα.

  Άρης Νίκαιας (Μελετάκος): Γούρης, Μπελέχρης, Αθανασίου (6), Τούτσης (2), Αμανατίδης, Γρηγοράκης (7), Ζάχαρης (3), Μαλανδρένιας, Terlecki, Κλημανόγλου (1), Γιοπουράνης (1), Ασβεστάς, Ρασπίτσος. Χαραλάμπους (6), Μάργαρης, Μελετάκος (4).   

 Κένταυρος Αγριάς: Μακρής (2), Κρατήρας (4), Κουρίδης (4), Κίσκηρας (3), Αρβανιτίδης (4), Οικονόμου (1), Μιχαηλίδης (1), Καραπαναγιωτίδης, Κρανιώτης, Σαμαράς, Χιώτης (1).

 Τα πεντάλεπτα του αγώνα:  2 – 2, 6 – 3, 10 – 3, 13 – 6, 16 – 9, 17 – 11,

19 – 12, 22 – 14, 25 – 14 27 – 16, 28 – 17, 30 – 20.

Δίλεπτες: 1 / 2   Πέναλτι: 0/0  – 0/0

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις