Η Νίκη συγχαίρει και εύχεται…

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για τη νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Η ομάδα μας έδειξε την ανωτερότητά της μέσα στα θεσσαλικά παρκέ και στο…

…τέλος επιβραβεύθηκε, με τον τρόπο που της άξιζε.

Ευχές ενόψει εξετάσεων

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις σε αθλήτριες και αθλητές εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ της Νίκης. Αναλυτικά: “Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εύχεται στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, αλλά και σε όλους τους μαθητές του Νομού μας, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, που ξεκινούν από αύριο, Δευτέρα.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους υποψηφίους, ότι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι η μοναδική τους ευκαιρία στην καθημερινή τους μάχη για τη ζωή και δεν καθορίζουν απόλυτα το μέλλον τους. Το άγχος τους ας είναι δημιουργικό, οι μέρες ας περάσουν γρήγορα και το καλοκαίρι έρχεται πολύ σύντομα!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις