Κοντά στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. ο Π. Λιαδέλης

Σε οικονομική ενίσχυση προς το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. προχώρησε ο πρώην διεθνής βολιώτης καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λιαδέλης. Η Διοικούσα Επιτροπή προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής: “Σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση προχώρησε ο πρώην Διεθνής Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Λιαδέλης, αφού προέβη στην οικονομική ενίσχυση του Τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του για να πετύχουν, τα Τμήματα του Συλλόγου μας, τους στόχους τους.
    Ο δικός μας Πάνος, ο οποίος ξεκίνησε τη λαμπρή και σπουδαία καριέρα του από τα σπλάχνα της Ομάδας μας, παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των Αθλητών και του προπονητικού Team της Ομάδας μας, το Σάββατο, με τη Καλαμπάκα, για τα Play Off της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., ενθουσιάστηκε από την εμφάνιση της Ομάδας μας και πανηγύρισε τη πρώτη νίκη της και με την ενέργεια του θέλησε να συμβάλλει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
    Η Διοικούσα Επιτροπή των Τμημάτων Μπάσκετ τον ευχαριστεί θερμά και εύχεται η ενέργεια του να βρει μιμητές. Ευχαριστούμε Πάνο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις