Στοίχημα: Άσσος στο Μόναχο

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην «Allianz Arena» θα είναι απόψε, εκεί όπου η Μπάγερν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το ματς, όπως επίσης και η δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Πρόταση προκύπτει και απ’ το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Μπάγερν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τη σπουδαία αναμέτρηση Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μονομαχία «αστέρων», έναν πρόωρο τελικό, που σίγουρα θα βγάλει το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκαθαρίσει τους στόχους τους στις εγχώριες διοργανώσεις (η Μπάγερν έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, ενώ η Ρεάλ έχει μείνει εκτός τίτλου εδώ και καιρό) και θα δώσουν όλο τους το «είναι» στα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι Βαυαροί έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες με επιμέρους σκορ 14-3, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στους προηγούμενους γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέκλεισε με ευκολία Μπεσίκτας και Σεβίλλη. Στον αντίποδα, η Ρεάλ δεν ασχολείται καν πλέον με το ισπανικό πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει μείνει 3η και στο -15 απ’ την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, χρειάζεται ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι για να αποκλείσει τη Γιουβέντους, παρά το 1-3 του πρώτου ματς στο Τορίνο. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, εκεί η Μπάγερν είναι αποτελεσματική, σήμερα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.05.

Με το NG στη Φινλανδία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ροβανιέμι – Λάχτι. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φινλανδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Η Ροβανιέμι μετράει 4/4 νίκες με επιμέρους σκορ 7-0, είναι σε σούπερ φόρμα στις πρώτες υποχρεώσεις της, αποδίδει ουσιαστικό ποδόσφαιρο και δείχνει ιδιαίτερα δυνατή στην άμυνα. Υποδέχεται την αξιοπρεπή Λάχτι, η οποία σε τρία ματς μετράει ρεκόρ 2-1-0, κράτησε το «μηδέν» στα δύο τελευταία, έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-0 επί της Ιλβς. Το σημερινό θα είναι το τρίτο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας για τη Ροβανιέμι κι αυτό σίγουρα θα παίξει το ρόλο του σε θέμα ενέργειας, θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα είναι σε χαμηλό τέμπο και ποντάρουμε στο No Goal σε απόδοση 1.80.

Ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός. Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, η οποία είναι σε ισορροπία 1-1. Ο Παναθηναϊκός διέσυρε τη Ρεάλ στο πρώτο ματς 95-67, αποδίδοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας τρομερό ρυθμό και ευστοχία στην επίθεση, όπως αναμενόταν οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, έπαιξαν πιο αποτελεσματικά και στις δύο άκρες του παρκέ και επικράτησαν 82-89. Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόψε είναι εξαιρετικά δύσκολη, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να είναι εξαιρετικός στην άμυνα αν θέλει να έχει ελπίδες. Θα πάμε με το πλεονέκτημα των 7.5 πόντων που προσφέρεται στον Παναθηναϊκό σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις