Σε αναμέτρηση με εντυπωσιακή εξέλιξη,  νίκη παραμονής γι’ Αγ. Παρασκευή

Σπουδαία νίκη για την Αγία Παρασκευή, που επικράτησε στην έδρα της επί της Σκιάθου με 3-2, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. κυρίως στο δεύτερο μέρος. Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής κι έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο κύρίως, αλλά και συνολικά,  οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στην έναρξη του β’ 45λεπτου.

Από εκεί και πέρα ένα εκρηκτικό τρίλεπτο της Σκιάθου, με δύο γκολ κι ένα δοκάρι ενδιάμεσα, έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία,  για να έχουμε τους γηπεδούχους λίγο αργότερα να κάνουν το νικητήριο γκολ κι αμέσως μετά να χάνουν πέναλτι, δίνοντας έτσι ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, η οποία ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, αφού απέχει πέντε πόντους από την ζώνη υποβιβασμού  (10η θέση, 22 βαθμούς).

Το 1-0 έγινε στο 44’ με σουτ του Τρίμμη έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας, για να έχουμε το 2-0 στην έναρξη του δευτέρου μέρους,  με πλασέ του Αλαμανή (47’).

Στη συνέχεια το διάστημα 53’-55 έχουμε τη Σκιάθο να μειώνει σε 2-1 με σουτ του Χρήστου Τζελάι,   με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, επίσης με σουτ αλλά από θέση πλάγια δεξιά, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι (54’). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Έλιοτ Πρίφτη με κεφαλιά έκανε το 2-2, μετά από σέντρα του αδερφού του Ντένις Πρίφτη.

Στο 72’ μετά από κόντρα στο χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Αλαμάνη, που έτσι κι αλλιώς καλύπτονταν, ο οποίος έφυγε σε τετ α τετ και ψύχραιμα πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σκιάθου (φωτό), κάνοντας το 3-2 .

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (73’), σε φάση διαρκείας στα καρέ της Σκιάθου, είχαμε ανατροπή από τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων στον Τρίμμη, με τον Καραγιάννη να εκτελεί το πέναλτι όχι καλά και τον τερματοφύλακα, Παπάρα, να αποκρούει.

Από εκεί και πέρα η Σκιάθος προσπάθησε να πιέσει, η Αγία Παρασκευή αμύνθηκε καλά κι έκανε κάποιες αντεπιθέσεις, χωρίς να αλλάξει κάτι ως το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Μπόλης, Ιωακειμίδης (68’ Μεγαγιάννης), Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Κατσαγεωργίου, Λιάτσικος (70’ Τσίλογλου), Καραγιάννης, Τρίμμης, Αλαμάνης
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Δ. Γκιαουράκης, Τσορμπατζόγλου, Νασιάκος, Ελ. Πρίφτη, Τουρναβίτης, Αν  Πρέγκου (30’ λ.τρ. Ντ. Πρίφτι), Γ. Τάσσος (40’ λ. τρ. Τσάκας), Σιδηρόπουλος, Αλ. Τζελάι (75΄Γκιαουράκης), Φιλιππούλης, Χρ. Τζελάι

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις