«Τιτανομαχία» στο Μόναχο

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρόμα ήταν άκρως χορταστικός και το μενού την Τετάρτη (25/4) περιλαμβάνει άλλη μία πολύ δυνατή «μάχη».

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ώστε να βρεθεί πιο κοντά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται για το πλέον κλασικό ζευγάρι του θεσμού, καθώς οι δύο ομάδες θα τα πουν για 25η φορά στην ιστορία τους. Μάλιστα, το παρελθόν είναι πλήρως ισορροπημένο, αφού κάθε μία από τις δύο ομάδες μετρά 11 νίκες, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα. Τα γκολ είναι 37-36 υπέρ της Ρεάλ.

Και οι δύο έχουν υψηλούς στόχους… γενικότερα για τη σεζόν. Η Μπάγερν είναι η μόνη της τελικής τετράδας που έχει την ευκαιρία να κάνει το τρεμπλ, ενώ ο Γιουπ Χάινκες δεν έχει αποτύχει ποτέ να φτάσει σε τελικό.

Στον αντίποδα, βέβαια, και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ήδη δύο συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ στην τροπαιοθήκη του και δεν… κρατιέται να φτάσει στο τρίτο.

Ισχυρό του όπλο θα είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει σκοράρει σε έντεκα σερί ματς στη διοργάνωση, ενώ τα φώτα θα πέσουν και στους Χάμες Ροντρίγκες και Τόνι Κροος που αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους.

Βιδάλ και Κομάν έχουν τεθεί νοκ άουτ για τους Βαυαρούς, με τους Νόιερ και Τολισο να είναι αμφίβολοι. Στον αντίποδα «παίζεται» η συμμετοχή του Νάτσο που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις