Σε… πόλεμο Τρίκαλα και Ανδρεόπουλος

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις των Τρικάλων με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανέρυθροι» αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/4).

Μέσω αυτής έγινε γνωστό ότι ο 24χρονος μέσος προσβλήθηκε επειδή ο Δημήρης Μπαταγιάννης τον αποκάλεσε τουρίστα, καταθέτοντας προσφυγή και ζητώντας το ποσό των 7.500 ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί τον κατηγορούν πως προσποιείται εδώ και πολύ καιρό τραυματισμούς, ενώ ανέφεραν ότι ήθελε να δοκιμαστεί στη γερμανική Ουντερχάκινγκ, δίχως να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια, για να επιδείξει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά έκτοτε.

Αναλυτικά: «Προς ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κυριάκος Ανδρεόπουλος ο οποίος μετά από μόλις 1 συμμετοχή εκδιώχθηκε από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ και εν τέλει κατέληξε στη δική μας, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα ζήτησε να δοκιμαστεί σε ομάδα της Γερμανίας ενημερώνοντας τον Γενικό Αρχηγό κύριο Κατσαντώνη. Ο Γενικός Αρχηγός ως όφειλε ζήτησε επίσημο έγγραφο από την ομάδα ώστε να είναι καλυμμένη η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ σε περίπτωση τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Ο κύριος Ανδρεόπουλος αρνήθηκε να προσκομίσει το εν λόγω έγγραφο με αποτέλεσμα να εισπράξει αρνητική απάντηση στο αίτημά του.

Την Τρίτη μετά την Κυριακή του Πάσχα ο ποδοσφαιριστής δεν επέστρεψε από την άδειά του, αντί αυτού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας η μητέρα του λέγοντας πως το παιδί της έχει υψηλό πυρετό και είναι στο νοσοκομείο. Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανησυχώντας για τον παίκτη κάλεσε να μάθει λεπτομέρειες όπως και ο Γενικός Αρχηγός αλλά ουδείς απάντησε ξανά στα τηλεφωνήματά τους. Όταν μετά από 4 (!!!) ημέρες επικοινώνησε ο ποδοσφαιριστής του ζητήθηκε να προσκομίσει το χαρτί εισαγωγής στο νοσοκομείο. Το μόνο που έφερε έως σήμερα είναι ένα χαρτί από ιδιώτη ιατρό.

Την επόμενη της επιστροφής του κλήθηκε από τον κύριο Μπαταγιάννη για να δώσει εξηγήσεις και του ανακοίνωσε πως αν θέλει ο κύριος Μπαταγιάννης είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του ΑΜΕΣΑ αν όμως λάβει και 2.000,00€. Ο κύριος Μπαταγιάννης αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο και του ανακοίνωσε πως τον υπολογίζει στην ομάδα έως 30.06 οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

Από εκείνη την ημέρα ο ποδοσφαιριστής προσποιείται συνεχώς τραυματισμούς ώστε να αποφεύγει την προπόνηση και τους αγώνες ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως έχει ξενοικιάσει και μένει προσωρινά στον συμπαίκτη του Νίκο Γιαννιτσάνη μέχρι να φύγει…

Μη έχοντας άλλο τρόπο διαφυγής σήμερα κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ ζητώντας 7.500,00€ ως αποζημίωση διότι προσβλήθηκε όπως αναφέρει διότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τον αποκάλεσε τουρίστα και αυτό είναι εναντίον της εργατικής νομοθεσίας της χώρας.

Επίσης αναφέρει ότι έχει λάβει έως σήμερα μόνο 5.000,00€ προφανώς “ξεχνώντας” να καταθέσει στο δικηγόρο του όλες τις πληρωμές εκ μέρους της ΠΑΕ και το ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ μη ΟΦΕΙΛΗΣ με γνήσιο υπογραφής του ποδοσφαιριστή έως 31.12.2017.

Για την ιστορία και επειδή ο κόσμος είναι μικρός, η ομάδα στην οποία ήθελε να δοκιμαστεί είναι η SpVgg Unterhaching eV αλλά δεν έχει σημασία αφού όπως ισχυρίζεται ουδέποτε πήγε.

Η ιστορία θα δείξει κύριε Ανδρεόπουλε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις