Ανακοινώθηκε συνεργασία Ολυμπιακού Π. με Ολυμπιακό Βόλου!

Τα εγκαίνια  του Συνδέσμου της Θύρας 7  στον Βόλο πραγματοποιήθηκαν σήμερα (28/4) στις 7:00’ το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου παρευρέθησαν σημαντικά στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Πειραιώς, της ΠΑΕ και φυσικά εκπρόσωποι του κεντρικού Συνδέσμου της “Θύρας 7” από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Μιχάλης Κουντούρης,  από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ο εκπρόσωπος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο επικεφαλής των ακαδημιών Γιώργος Αμανατίδης και οι γνωστοί εκπρόσωποι του Συνδέσμου, Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης.

Παρόντας στην εκδήλωση ήταν και ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς, πού προέρχεται από την περιοχή μας, Θανάσης Κωστούλας.

Ιδιαίτερη σημασία είχε και η παρουσία του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου, γνωστού δικηγόρου κυρίου Αργύρη Λίβα.

Επίσης παρών ήταν ο “συνδετικός κρίκος” μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου κι Ολυμπιακού Πειραιώς, Ευριπίδης Τσιμπανάκος κι από πλευράς διοίκησης, ο Ταμίας του Ολυμπιακού Β., Δημήτρης Πέγιος.

Από την εκδήλωση προέκυψαν πολύ σημαντικές ειδήσεις, που αφορούν και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, καθώς σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστας Καραπαπάς, ουσιαστικά ανήγγειλε την έναρξη συνεργασίας Ολυμπιακού Πειραιώς και Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Καραπαπάς: «Θέλουμε ισχυρό τον Ολυμπιακό Βόλου» (& video)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις