Ο Πηλέας ήθελε τους βαθμούς… ο Πύρασος πήρε τη νίκη

  1. Ο Πηλέας είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς παλεύει για τη σωτηρία του,  ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του επί του Πυράσου από τον οποίο ηττήθηκε με 5-2.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς, έχοντας πετύχει στο εικοσάλεπτο δύο τέρματα, στη συνέχεια αντέδρασε ο Πηλέας που μείωσε δυο φορές και είχε την ευκαιρία να  ισοφαρίσει το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικά υπέστη μία βαριά ήττα.

Από τη πλευρά του Πυράσου ξεχώρισε η παρουσία των Σαμαρά που έκανε χατ-τρικ και Ζαχαράκη που σημείωσε τα άλλα δυο τέρματα.

Το 0-1 έγινε στο 13′ με φοβερό σουτ του Ζαχαράκη στην αριστερή γωνία της εστίας, το 0-2 στο 19′ με κλέψιμο, ωραίο κίνηση και σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Σαμαρά, το 1-2 στο 24′ με πλασέ του Τσελεπίδη, το 1-3 στο 36′ με σουτ του Σαμαρά σε ασίστ του Σιώμου, το 2-3 στο 45′ με σουτ του Μπραχιμάι, το 2-4 στο 90′ με πλασέ του Ζαχαράκη και το τελικό 2-5 στο 93′ με σουτ του Σαμαρά λίγοι πιο μπροστά από το κέντρο.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες κι αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων συγκαταλέγεται στους διακριθέντες.

ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Θάνος (46′ Καμπέρης), Σιαμέτης, Παπαπορφυρίου (40′ λ.τρ. Φώτου), Μπάντης (63′ Βαρσαμάς), Βαΐτσης (74′ Καζάκης), Μπραχιμάι, Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Τσελεπίδης.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Σταντσούρης, Γάτος (53′ λ.τρ. Δ. Τσάμης), Γιοβάνης, Γ. Τσάμης (85′ Τσάκαλος), Τσορμπαντζής, Κατής, Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος (46′ Κοσμάς), Μπαρμπούτας (46′ Στεργίου), Φούκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις