Λ. Καλογήρου: Ρυθμιστής της ανόδου ο Γ.Σ. Αλμυρού

Τους πρώτους βαθμούς θα επιδιώξει να αποσπάσει ο Γ.Σ. Αλμυρού στη σημερινή (20/5, 17.00) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Παλαμά στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» για τα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία Η έλλειψη εμπειρίας, το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ αποδεικνύεται εκ…

…των πραγμάτων υποδεέστερο, έναντι των άλλων Ενώσεων που μετέχουν στα μπαράζ ανόδου, είχαν ως αποτέλεσμα ο ΓΣΑ να είναι ο κομπάρσος των πλέι οφ, σύμφωνα με τον προπονητή του, Λευτέρη Καλογήρου:
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, παρότι η ψυχολογία των παικτών – όπως είναι λογικό – δεν είναι η καλύτερη δυνατή, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Έχω τονίσει και άλλες φορές, πως η διαφορά με τις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων νομών που αγωνιζόμαστε είναι μεγάλη. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ δεν είναι ανταγωνιστικό. Το διαπιστώνουμε, βλέποντας τη δυναμική που έχουν οι άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουμε στα μπαράζ.
Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζημιά στις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, να κόψουμε βαθμούς, αν μπορούμε και να γίνουμε οι ρυθμιστές της ανόδου. Ρίχνουμε το βάρος στην ψυχολογία, καθώς θα πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να παλέψουν τα παιχνίδια, παρότι από νωρίς μείναμε εκτός διεκδίκησης της ανόδου» τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις