Δοκιμασία στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ για Ολυμπιακό Β. (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα (20/5) ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στις 19.00 (OTE Sport 2) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Η «Ένωση» είναι το φαβορί για τη νίκη (μετρά τρεις νίκες και μία ήττα στα πλέι οφ), ωστόσο, στον Ολυμπιακό δηλώνουν αποφασισμένοι να…

…παλέψουν με πάθος για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» στα φετινά πλέι οφ είναι πως δεν έχουν ήττα μακριά από το Βόλο (μία νίκη στην Κόρινθο επί της Παναχαϊκής και μία ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ εντός έδρας έχασαν από Ηρακλή και Λάρισα.
Όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρίζος, με τον Ζέρη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπουτζίκο να παίζει ως αριστερός μπακ. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Γιαλούσης και Μπάρμπας. Στο κέντρο του γηπέδου ως ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Ρόκας και Τριανταφυλλάκος. Ο Σκοπελίτης θα κινείται στο αριστερό άκρο, ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο Μπιτάνγκ θα έχει αντίστοιχο ρόλο στη δεξιά πλευρά. Ο Θέος θα αναλάβει να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας, παίζοντας στον άξονα, ενώ ο Διαμαντόπουλος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Επίσης, στη διάθεση του Ελευθερόπουλου βρίσκονται και οι Μπαλντοβαλίεφ, Κολίτσι, Μαργαρίτης, Καρράς, Κυζιρίδης και Μακρυδημήτρης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χερόν Μπεριάν, Αλέξανδρος Νικολιάς (θα είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Βόλο), οι Χρήστος Ιντζίδης (αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του) και οι Αλέξανδρος Κασμερίδης, Δημήτρης Κεσίδης. Ο τελευταίος λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας
Αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Φαγέ μοιάζει επικρατέστερος για παρτενέρ του Γιόχανσον στα χαφ (αντί του Ανάκογλου). Κάτι που, εφόσον συμβεί, θα σημάνει την οπισθοχώρηση του Τζανετόπουλου στα στόπερ, δίπλα στον Κολοβέτσιο. Όσο για την θέση του επιτελικού μέσου, είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστεί σ’ αυτή και ο Γροντής.
Κατά τ’ άλλα, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Λάρισας, με τον Ανέστη να παραμένει κάτω από τα δοκάρια, τους Σοϊλέδη-Μπακάκη στα άκρα της άμυνας, τους Μπαρμπόσα-Πλατέλλα μπροστά τους και προωθημένο τον Αραβίδη. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Βούρας, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Σβάρνας, Ανάκογλου, Ντακόλ και Κρισάντους.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις