Επιτυχίες για τον Νικόμαχο Βόλου

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του βολιώτικου συλλόγου Νικόμαχος ο οποίος έχει σπάσει ρεκόρ συλλογής μεταλλίων μέχρι τώρα στις επίσημες διοργανώσεις που έχουν γίνει. Στο δεύτερο προκριματικό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα που έγινε στην Θεσσαλονίκη κατάφερε και απέσπασε 13 μετάλλια και αρκετούς πόντους, που τον κρατά στις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων, ανάμεσα σε 80 συλλόγους που συμμετέχουν στην Βόρεια Ελλάδα.

Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι – Χρηστάκης Βαλάντης με μια καταπληκτική απόδοση κερδίζοντας όλους τους αθλητές που βρέθηκαν μπροστά του- Βαινάς Κωνσταντίνος στην Βαριά κατηγορία εφήβων και Λιμνιώτη Μαρία Ζωή στις κατηγορίες Νεανίδων, η οποία επανήλθε στα χρυσά μετά από κάποιες ατυχίες.

Τρία ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Γκογκινούδη Παρασκευή στα -52 Νεανίδων, Μανωλάκη Γιολάντα στα -68 Νεανίδων και η Γκαγιάννη Τάνια στα -46 Νεανίδων. Και οι τρεις αθλήτριες αν και κουρασμένες μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν έπαιξαν πολύ καλά.

Επτά τα χάλκινα μετάλλια με τους Σανίδα Νικόλαο, Διαμαντάκο Ευστάθιο, Ευγενικού Δανάη, Δαμαλά Μανώλη, Σχοινά Βιβή, Σαββίδη Κορίνα και την μικρή μας Πούλιου Αθηνά.

Στο πρωτάθλημα επίσης συμμετείχαν οι Αντωνίου Χρήστος, Τορης Ευάγγελος, Σχοινάς Στέλιος, Γκαρέλης Φοίβος, Χειμωνίδη Χρυσάνθη, Ιωάννου Ελευθέριος, Βογιατζής Δημήτριος χωρίς όμως να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο.

Από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ο σύλλογος έχει κατακτήσει δεκάδες μετάλλια σε επίπεδο Ελλάδος και εξωτερικού και η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις