«Για να υπάρξει συμφωνία πρέπει ο Αλαφούζος να αναλάβει τα χρέη του»

Tην πιο κρίσιμη εβδομάδα στην ιστορία του διανύει ο Παναθηναϊκός, καθώς εκτός από τον κίνδυνο του υποβιβασμού για τον οποίο υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ όλα όσα πρέπει να ξεκαθαριστούν, προκειμένου οι μετοχές του τριφυλλιού να αλλάξουν χέρια.

Πάντως στενός συνεργάτης του Πιεμπονγκσάντ έλεγε πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και θα πρέπει ο Αλαφούζος να αναλάβει τα χρέη που του αναλογούν.

«Η άφιξή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή. Η συζήτηση που θα έχει με τον κ. Αλαφούζο θα παίξει σημαντικό ρόλο, για την εξέλιξη της υπόθεσης. Προϋποθέσεις, για να προχωρήσει η συμφωνία είναι να αποδεχθεί ο κ. Αλαφούζος να πληρώσει τα χρέη, που του αναλογούν, όπως έχει πει. Δεν ισχύουν τα όσα λέγονται, ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία, αυτή η συνάντηση θα είναι καθοριστική. Οι συζητήσεις μέχρι τώρα είναι σε πρώιμο στάδιο», έλεγε σύμφωνα με την «Πράσινη» ο συνεργάτης του Ταϊλανδού.

Και από την πλευρά του Αλαφούζου ωστόσο λεγόταν πως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, σχετικά με την πρόταση της Pan Asia.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις