Εξ αναβολής… νίκη, για Πρωτεσίλαο επί της Σκιάθου

Σε εξ αναβολή  παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, που έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, ο Πρωτεσίλαος επικράτησε της ανανεωμένης Σκιάθου με 3-2, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν δυο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα, έχοντας εκπληκτική απόδοση στο α΄ μέρος, όταν σκόραραν και τα τρία τέρματά τους κι έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο β΄μέρος, η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα κι απλά διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Σκιάθου έχοντας στις τάξεις της πέντε ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής, έκανε το δικό της αγώνα και παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, κυρίως στο β’ μέρος, όταν θα μπορούσε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο όταν ο Λεϊμονής έβγαλε την μπαλιά στο Μαρμαρινό κι αυτός ”κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ γράφοντας το 0-1.

Στο 15’ με σου του Αλικά, μέσα από την περιοχή οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 30’ το 2-0 από συνδυασμό των Παπαδόπουλου- Παναγιώτου με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα, ενώ δυο λεπτά αργότερα (32’) οι δυο τους άλλαξαν ρόλους, με τον Παπαδόπουλο να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά, γράφοντας το 3-1, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με σουτ του Νασιάκου έξω από την περιοχη στο 65’, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λεϊμονής, Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Χολέβας, Σούδης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, (46’ λ. τρ. Σιαμανίκος), Μαρμαρινός, (80’ Σούσκο), Παπαδόπουλος, Παναγιώτου

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Τουρναβίτης, Νασιάκος (67’ Αμπιντάι), Ελ. Πρίφτι, Τσάκας, Τζούλιο (55’ Έντρι), Αλ ΤΖελάι (75’ Σέρτζιο), Σιδηρόπουλος, Χρ Τζελάι, Φιλιππούλης, Αλικά (70’ Αρμάντο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις