Πρώτος βαθμός για ΓΣ Αλμυρού, 1-1 με Ατρόμητο Παλαμά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Ατρόμητο Παλαμά στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» για την 4η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που απέσπασε ο Γυμναστικός μετά από τρεις σερί ήττες. Ο Αλμυρός άνοιξε…

…το σκορ με τον Ράπτη στο 13′, ενώ ο Σωκράτης Μπουντούρης ισοφάρισε για τον Ατρόμητο στο 57′. Νωρίτερα, στοπ 53′, ο Αναστασίου αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.
Στο 13′ ο Ράπτης έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτάροντας με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Αναστασίου, γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΣΑ μπήκε ύ δυνατά και στο 47′ ο Ράπτης σημάδεψε τη συμβολή των δοκών, ενώ στο 53′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ν. Βούλγαρη από τον Μιτούσι. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε το πέναλτι του Αναστασίου.
Για να γίνει τελικά το 1-1 στο 57′ με πλασέ του έμπειρου Μπουντούρη, που έφερε το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν από δύο καλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Τσόγκας (75′ Φαράντος), Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Αναστασίου (72′ Αραπίτσας), Ράπτης, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης (67′ Τσιάτσιος), Αντζούρης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αναστασίου, Μιτούσι, Τσαρτσαράς (67′ Μερεντίτης), Πάτρας, Καρτσάνας (84′ Αναγνωστόπουλος), Παππάς, Χατζηρίζος, Γκόβαρης, Κόκκινος (49′ Κακαΐτσας), Τσιρογιάννης, Μπουντούρης.

Πιο κοντά στην άνοδο η Πύδνα
Άλλο ένα βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική έκανε η Πύδνα Κίτρους, μετά την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του Αμπελωνιακού. Αν την Κυριακή επικρατήσει στο γήπεδό της τον Γ.Σ. Αλμυρού τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο.

Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)
1. Πύδνα 5-2 10
2. Αμπελωνιακός 3-2 5
3. Ατρόμητος Παλ. 3-2 5
4. Γ.Σ. Αλμυρού 2-7 1

Η επόμενη αγωνιστική
(Κυριακή 24/5)
Πύδνα-Γ.Σ. Αλμυρού
Ατρόμητος Π.-Αμπελωνιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις