“Στο κρίσιμο ματς με τις Εσπερίδες σας θέλουμε όλους δίπλα στον Ολυμπιακό Β.”

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει την Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στις 13.00 στο κλειστό του ΕΑΚ. Υποδέχεται τις Εσπερίδες για τα πλέι άουτ της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, προκειμένου να ισοφαρίσει σε 2-2 τις νίκες και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία σε νέο παιχνίδι στην Αθήνα, στις 9/5.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά:

«Την Κυριακή στις 13.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, για τα πλέι άουτ της  Α1 Εθνικής  Γυναικών. Η ομάδα μας παρότι έχασε τον πρώτο αγώνα, θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα τις ελπίδες που της αναλογούν, για την παραμονή στη κατηγορία. Για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά, αλλά και τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, θα τοποθετηθούμε επίσημα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ανεξάρτητα της έκβασης τους.

Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή, είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων μας, ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

Στον αγώνα στην Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα, ενώ τραυματίστηκε στο τέλος του  β’ δεκαλέπτου η Δεληγιάννη, η οποία μεταφέρθηκε, με μέριμνα του συλλόγου μας και τη συνοδεία του φυσιοθεραπευτή μας Κώστα Καΐδη  στο εφημερεύον νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ»,  όπου της τοποθετηθήκαν οκτώ ράμματα εσωτερικά της κάτω γνάθου και δύο εξωτερικά . Θλιβερό γεγονός η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από το γηπεδούχο σωματείο και τους ιθύνοντες του αγώνα (διαιτητές-κομισάριο), αφού μετά την παρέλευση μιας και πλέον ώρας αναγκαστήκαμε, ως υπεύθυνοι της αποστολή, να βρούμε μόνοι μας τρόπο για τη μεταφορά της αθλήτριας στο νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά οι παίκτριες που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας, Μιχάλη Καπουρνιώτη, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα, που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου της παραμονής.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις