Μονόδρομος η νίκη με Αμπελώνα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία συνεχίζονται την προσεχή Κυριακή 6 Μαΐου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Αμπελώνα, από τον οποίο γνώρισε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη ήττα στη φετινή χρονιά.

Με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν με την παρουσία τους στο κλειστό του ΕΑΚ την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στη νίκη και να κάνουν σημαντικό βήμα για την άνοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τον Γ.Σ. Αμπελώνα  θα  αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, την Κυριακή  6 Μαΐου  στις 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.  Ο αγώνας διεξάγεται Κυριακή διότι στο «Βάκης Παρασκευόπουλος», που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας  Γ.Σ. Βόλου- ΑΟ Καλαμπάκας γίνονται αγώνες αναρρίχησης .

Μετά την πρώτη ήττα, από την έναρξη του πρωταθλήματος, από την ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα, με πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία, την τρίτη αγωνιστική, η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες. Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης,  παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία με την  απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή, δουλεύουν  απρόσκοπτα, για να είναι η ομάδα έτοιμη στο παιχνίδι της Κυριακής. Για να πετύχει άλλη μια νίκη και να συνεχίσει στο δρόμο για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια  νίκη στα πλέι οφ.

Στον αγώνα θα υπάρχει  οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών,  για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης .Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν ν χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις