Σάκοτα: «Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς γιατί παίζουμε εντός έδρας»

Στόχος της ΑΕΚ είναι να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα ενόψει του Final Four του Basketball Champions League, το οποίο χαρακτήρισε όνειρο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως η Ένωση έχει τη μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς παίζει στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

Για τον δραματικό τρόπο που προκρίθηκε η ΑΕΚ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές. Πάντα υπάρχουν προσδοκίες στην Ελλάδα. Κάθε παιχνίδι μας σχεδόν ήταν δραματικό. Πήραμε κάποια ματς πολύ οριακά. Αλλά μάλλον αυτός είναι ο πιο ωραίος δρόμος για να προχωρήσεις. Στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ότι βρισκόμαστε στο Final-4. Αυτές είναι οι μαγικές λέξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση επειδή παίζουμε εντός έδρας».

Για την αναγέννηση της ΑΕΚ: «Για εμάς ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια. Όλοι εδώ γνωρίζουν πόσα τρόπαια έχει κατακτήσει η ΑΕΚ. Ειδικά φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68. Ήταν ένα όνειρο για εμάς το να φτάσουμε μέχρι εδώ. Φέτος κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο (σ.σ. Κύπελλο Ελλάδος) μετά από 16 χρόνια. Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε όλο και πιο ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις