Τρεις κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α σε κοινόβιο της Εθνικής ομάδας

Μετά από την ικανοποιητική εμφάνιση των πληρωμάτων του Ν.Ο.Β.-Α στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, η συνέχεια διαγράφει μια ενδιαφέρουσα πορεία, καθώς οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τροχιά που στόχο έχει την στελέχωση της εθνικής ομάδας από τους αθλητές μας και την συμμετοχή τους σε κάποια από τις διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν μετά την άψογη εμφάνισή τους, καταλαμβάνοντας πρωτιές στις τρεις φάσεις των προκρίσεων, για την ένταξή τους στο δυναμικό της εθνικής ομάδας οι αθλητές ΛΕΜΟΝΑΣ Κωνσταντίνος, ΔΕΜΕΛΗΣ Νικόλαος και η αθλήτρια ΒΟΝΤΖΟΥ Αναστασία, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο κοινόβιο της Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά περί τα μέσα του μηνός Ιουνίου, προκειμένου να προπονηθούν και να δοκιμαστούν στις απαιτήσεις των ομοσπονδιακών προπονητών, υπό την επίβλεψη πάντα του Εθνικού προπονητή , προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση σε κάποιο πλήρωμα της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας .

Το ερχόμενο Σάββατο 30/5/15, με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Κοντομανώλη, θα διεξαχθούν εργομετρικά τεστ για τους παραπάνω αθλητές ,καθώς επίσης και εργομετρικά τεστ για την κατηγορία των παίδων –κορασίδων, που θα αξιολογηθούν για την συμμετοχή τους στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Ρουμανία .

Οι προπονήσεις συνεχίζονται πυρετωδώς, καθώς στα μέσα Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας ,με την συμμετοχή των παίδων –κορασίδων στην Καστοριά. Εκεί οι αθλητές μας θα δώσουν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε η ιστορία του ομίλου μας να κρατηθεί στο επίπεδο που της αξίζει.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους μαθητές – αθλητές μας που αυτές τις μέρες δίνουν ένα ακόμα αγώνα, αυτόν των πανελληνίων εξετάσεων, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το μέλλον τους.

a1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις