Φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου το Σάββατο στην Αγία Παρασκευή

Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής το 4ο φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο ομώνυμος σύλλογος. Θα συμμετάσχουν με ομάδες Κ9 οι Ολυμπιακός, Θησέας, Διαγόρας, Σαρακηνός, Μαγνησιακός, Ακρόπολη, Άθλος, Λεχώνια και φυσικά η Αγία Παρασκευή.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές επισημαίνουν μεταξύ άλλων:

«Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο μαζικό και λαοφιλές άθλημα με πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα. Είναι χρέος όλων να διαμορφώνουμε και να υλοποιούμε διαρκώς νέες προτάσεις ανάπτυξης των προοπτικών του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού. Καμία όμως προοπτική ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι βιώσιμη και καμία πρόταση ανάπτυξης του δεν μπορεί να είναι πρόταση ζωής αν δεν στηρίζεται στη δύναμη ζωής της κοινωνίας, τους νέους.

Η διοργανώσεις των τουρνουά με τη συμμετοχή αθλητών-μαθητών  σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την αγωνία . Θέλουμε μέσα από την άμιλλα που θα αναπτυχθεί κατά την διάρκεια των αγώνων του τουρνουά να διασταυρωθούν η νεανική ορμή και ζωντάνια με τη  χαρά της  συμμετοχής. Θέλουμε να σφυρηλατήσουμε αξίες φιλίας και αγώνα. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για τους νέους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις