ΑΕΛ: «Ηθικά απαράδεκτη η ενέργεια του Κρίζμαν»

Με μια καυστική ανακοίνωση η Λάρισα φρόντισε να τοποθετηθεί για την προσφυγή που κατέθεσε ο Σάντι Κρίζμαν, σημειώνοντας πως η καθυστέρηση στις πληρωμές οφείλεται στην ασυνέπεια της Νova κι όχι στην ίδια.

Παράλληλα, οι «βυσσινί» τόνισαν ότι έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Κρίζμαν για την επιθετική τους γραμμή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΛ κοινοποιήθηκε, σε ώρα που τα γραφεία ήταν κλειστά, προσφυγή του ποδοσφαιριστού μας Σάντι Κρίζμαν, με την οποία ζητεί τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, λόγω της μη καταβολής σε αυτόν τριών μηνιαίων μισθών.

Η ενέργεια του Κρίζμαν είναι απαράδεκτη ηθικά, γιατί είναι ο μόνος από όλους τους ποδοσφαιριστές μας, στους οποίους σε όλους οφείλονται τρεις μισθοί, ο οποίος προσφεύγει δυστυχώς με τη συνδρομή του ΠΣΑΠ, για να λύσει το συμβόλαιο του.


Όπως είναι γνωστό και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου ο Κρίζμαν μας ζήτησε για προσωπικούς λόγους να μείνει ελεύθερος, παρά το ότι δεν υπήρχε καμία οφειλή σε αυτόν και εμείς το αρνηθήκαμε.

Τώρα εκμεταλλεύτηκε τη μη καταβολή από τη Nova των υποχρεώσεων της προς τη Superleague των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου οι οποίες θα εξοφληθούν βάσει νεότερης συμφωνίας τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και προέβη σε αυτήν την ανήθικη ενέργεια του, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Superleague γνωρίζουν ότι η εξόφληση των υποχρεώσεων προς αυτούς είναι βεβαία και ότι ειδικά στην ΑΕΛ ακόμη και ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές που δεν προσέφεραν το παραμικρό στην ομάδα μας (Μπάμπιτς, Τικό, Μασαλέσα, Τσακοπίνο, Γκουλουζάντε, Ναβάρρο αλλά και πολλοί άλλοι έλληνες) έχουν εισπράξει και το τελευταίο ευρώ.

Η ΑΕΛ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μέσω του Προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Κόρμπου και του νομικού του συμβούλου κ. Αλαφραγκή, ώστε οι τρεις οφειλόμενες δόσεις να εξοφληθούν στους τρεις επόμενους μήνες, όταν και θα εισπραχθούν οι αντίστοιχες δόσεις από τη Nova, και το μόνο το οποίο μας στενοχωρεί είναι ότι, ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο προσφέραμε την ποδοσφαιρική οντότητα της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκμεταλλεύτηκε την πρόσκαιρη ταμειακή δυσχέρεια της Nova για να μην είναι συνεπής στη συμβατική του υποχρέωση.

Ο Κρίζμαν προσέφερε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά πολύ περισσότερα έχουν προσφέρει και άλλοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό μας και οι οποίοι, εκφράζοντας εμπράκτως την ευγνωμοσύνη τους για όσα και εμείς τους έχουμε προσφέρει, δεν προέβησαν σε αντίστοιχη ενέργεια.

Κάθε εμπόδιο για καλό, αφού η ΑΕΛ έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με ιδιαίτερα αξιόλογο ξένο σέντερ φορ και η συμπαρουσία του Κρίζμαν με αυτόν στη θέση του σέντερ φορ θα μας δημιουργούσε προβλήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις