Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Β.;

Τα πλέι οφ της Football League βρίσκονται σε εξέλιξη, οι δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις έχουν κριθεί, καθώς ΑΕΚ και Ηρακλής ανεβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει ως στόχο, πλέον, να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη. Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την οικογένεια του…

…Ολυμπιακού είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Κι αυτό, καθώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις οποίες έχει αναφερθεί και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ ήδη αποχώρησε από την ομάδα ο γυμναστής Γιάννης Γκιόκας.
Παραμένει άγνωστο, αν θα παραμείνουν ή όχι στη διοίκηση οι κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης, οι οποίοι έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη πως με τις υπάρχουσες συνθήκες και τη στιγμή που δεν έχουν την ανάλογη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου του Βόλου, δεν μπορούν να συνεχίσουν να ηγούνται της ΠΑΕ.
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Ολυμπιακό και το μέλλον της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθούν δημόσια για το τι μέλει γενέσθαι τις αμέσως προσεχείς μέρες, πριν δηλαδή από την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις