“Χ”ωρίς νικητή το τοπικό ντέρμπι Αγ. Παρασκευή- Σαρακηνός

Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και νικητή,  αλλά με το πάθος του τοπικού ντέρμπι, ήταν αυτή που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής,  όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Σαρακηνό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Το ματς έγινε υπό βροχή κατά διαστήματα, ωστόσο οι ριπές αέρα ήταν αυτό που δυσκόλευε περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Δεν ήταν καλοί οι φιλοξενούμενοι,  αν και προηγήθηκαν στο σκορ, καθώς έδειξαν κουρασμένοι (είχε προηγηθεί φιλικό του Σαρακηνού με τη Νίκη Βόλου την Πέμπτη)  κι έτσι υποχρεώθηκαν σε δευτερεύοντα ρόλο στην αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό με βολέ του Καλαμάτα έξω από την περιοχή, για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Μπόλης στο 44’, με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Αλαμ’άνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Παρασκευή ήταν αυτή που κυνήγησε με μεγαλύτερη ένταση το γκολ, ωστόσο στις καλές φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα κι έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το 1-1, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λουμπάρδας, Ιωακειμίδης (66’ Τρίμμης) Χατζημητροφάνης, Μπόλης, Λιάτσικος, Αλαμάνης, Μεγαγιάννης (57’ Τσίλογλου) Καραγιάννης
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλλος (55 Τσεκούρας), Στεργιόπουλος (60’ Γ. Μαστακούλης), Ηλ.  Ρακής, Τσαρδάκας, Γιαμαλής, Παπαστεργίου (65’ Θάνος), Κοντοβάς, Αγερώτης (70΄ Μελίσσης), Β. Ρακής, Καλαμάτας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις