Για τη δεύτερη νίκη με Τηλυκράτη σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, συνεχίζονται σήμερα Κυριακή τα μπαράζ ανόδου από την Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται στις 17.00 τον Τηλυκράτη, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Ηρακλή με 2-0 στο Καυταντζόγλειο, οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν στο σημερινό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα.

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, θα έχει στη διάθεσή του και τους Μάντζη και Δημόπουλο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ηρακλή. Ο πρώτος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, ενώ ο δεύτερος ήταν τιμωρημένος. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία, Μηλιώτης, Σαλαμούρας, Ουνγιαλίδης.

Στο σημερινό παιχνίδι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Απόστολο Καρακώστα από τη Λάρισα και τον Βασίλη Καλύβα από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Βλάχος από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ο Ηρακλής υποδέχεται στις 17.00 στο Καυταντζόγλειο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

 Η βαθμολογία

  1. Ηρακλής 4-0 6
  2. ΝΠΣ Βόλος 1-2 3
  3. Απόλλων Παρ. 0-1 1
  4. Τηλυκράτης 0-2 1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις