Στο Βελεστίνο ο Διαγόρας, 1-2 την Ακρόπολη

Στο Βελεστίνο ως τυπικά γηπεδούχος η Ακρόπολη (λόγω τιμωρίας έδρας), υποδέχτηκε το Διαγόρα από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο  φινάλε του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι  είχαν καλή παρουσία ως το 60΄ της αναμέτρησης, από εκείνο το σημείο κι  έπειτα όμως έδειχναν να μένουν από δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να πιέζει και τελικά να ανατρέπει το σκορ, που είχε ανοίξει από το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Σέσκλου.

Το 1-0  έγινε με τον Πασιά (20’) που πλάσαρε από κοντά, μετά από σέντρα του Κόκκα και σύγχυση που επικράτησε στα καρέ του Διαγόρα. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος με δυο προσωπικά τέρματα του Πάσχου, αρχικά από σέντρα του Καναβού με το σκόρερ να κάνει την κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά με πλασέ να πετυχαίνει το 1-1 (65’) κι έπειτα το 1-2 από ατομική ενέργεια του Σπ. Καραπλιάγκου και κεφαλιά (89’), διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.  

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Σταμέλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Τ. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Τσιαντής, Χάνος, Μαυρίδης, Παγώνης, Αξιώτης, Κόκας (70’ Μιχολίτσης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς,  Δημητριάδης, Σ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Τρελόπουλος (46΄ Γάρος), Πάσχος, Γουτούλης, Καναβός (75’ Κ. Καραπλιάγκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις