Επιστροφή στις νίκες για ΝΠΣ Βόλος, 2-0 τον Τηλυκράτη

Ο ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 2-0 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Τηλυκράτη. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Γκαλίτσιο στο 13’ και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Πέντα στο 73’.

Επιμένει στο 4-2-3-1 ο Χουάν Φεράντο
Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να παρατάξει τον ΝΠΣ Βόλος, με διάταξη 4-2-3-1, ενώ το ίδιο πλάνο για τον Τηλυκράτη επέλεξε και ο Ανδρέας Παντζιαράς. Όμως, οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας να μετατρέψουν σε γκολ τις λιγοστές τελικές προσπάθειες που κατέληξαν εντός εστίας, καθώς τα περισσότερα σουτ έφυγαν άουτ.

Προηγήθηκε με Γκαλίτσιο, ο ΝΠΣ Βόλος
Μόλις στο 2’ του πρώτου ημιχρόνου, ο Γραμματικόπουλος σούταρε από μακριά, με τον Μπουργάνη να μπλοκάρει. Στο 13’ ο Γκαλίτσιος κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καραγκούνη στο φάουλ του Πίτου Γκαρσία και να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή. Από εκεί και πέρα, η κεφαλιά του Μάντζη στο 10’ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Ηλιόπουλου στο 36’ και το σουτ του Ντεντάκη στο 40’. Στο 21’ το μακρινό σουτ του Πίτου Γκαρσία απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραγκούνης, ενώ την εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου στο 28’ μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

«Κλείδωσαν» τη νίκη με τον Πέντα, οι «κυανέρυθροι» 
Στο δεύτερο μέρος, το σουτ του Καταγή στο 47’ έφυγε εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και το σουτ του Φέτση στο 48’, το πλασέ του Μελισσόπουλου στο 58’, η κεφαλιά του Μάντζη στο 59’ και το σουτ του Μελισσόπουλου στο 67’.  Στο επόμενο λεπτό, η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Γραμματικόπουλος από την αριστερή πλευρά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπουργάνης. Η απάντηση του ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 73’ με τον Μάντζη να στρώνει στον Πέντα και εκείνος με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή να γράφει το 2-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 78′, το σουτ του Πίτου Γκαρσία κατέληξε απελπιστικά άουτ και ο ΝΠΣ Βόλος πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κ. Μπλούνα.

Σκόρερ: 13′ Γκαλίτσιος, 73′ Πέντα.
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καρακώστας (Λάρισας), Καλύβας (Φθιώτιδας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (32’ Μελισσόπουλος), Πέντα (76’ Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (82’ Ζέρης), Ηλιόπουλος (88’ Μηλιώτης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Καλογερής, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (76’ Μπαλογιάννης), Περιστέρης (70’ Πετράκος), Γραμματικόπουλος (84’ Γεωργάκης), Φέτσης, Καταγής, Γκίκας (54’ Καββαδίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις