Στη Football League και με τη… βούλα Ηρακλής και Αήττητος Σπάτων!

Ηρακλής και Αήττητος Σπάτων έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που πανηγύρισαν την άνοδό τους στη Football League, μέσω των μπαράζ για τη Γ’ Εθνική.

Ο «Γηραιός» δεν βρήκε ομάδα να τον σταματήσει στα τρία πρώτα ματς του Α’ ομίλου του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο. Επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου έκανε το «3Χ3» και σφράγισε μια θέση στη δεύτερη κατηγορία.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο… συνήθης ύποπτος, Χρήστος Ρόβας, ο οποίος σκόραρε για 31η φορά φέτος.

Νίκη που τον στέλνει για πρώτη φορά στην Football League πήρε με 2- ο Αήττητος Σπάτων στο μεγάλο ντέρμπι του Β’ ομίλου κόντρα στον Ηρόδοτο. Στο τέταρτο λεπτό, ο Μελισσόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Στο 15’ οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι με παράβαση πάνω στον Ετόφ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Φραγκουλάκης ανοίγοντας το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα. Ο Κρητικός στο 21’ ισοφάρισε, ενώ ο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Καλογέρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στις νίκες επέστρεψε ο Βόλος, που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Τηλυκράτη. Οι Βολιώτες επικράτησαν 2-0, με γκολ των Γκαλίτσιου (13’) και Πέντα (73’) και διατηρήθηκαν με απόσταση ασφαλείας στη δεύτερη θέση.
Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ πήρε και ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά από ένα συναρπαστικό ματς με τον Εθνικό που έληξε 3-2.

Ο σύλλογος της Αμαλιάδας πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο του ματς, με τον Μπαρμπαρούση να σκοράρει με κεφαλιά στο 13’ και στο 29’. Ο Εθνικός μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσικοκέρη στο 50’, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Κασνέτσι ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-1).

Οι Πειραιώτες πίεσαν στα τελευταία λεπτά, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 77’ με σουτ του Μάναλη.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:
Α’ όμιλος:

Ηρακλής-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0
ΝΠΣ Βόλος-Τηλυκράτης 2-0

Β’ όμιλος:
Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος 2-1
Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός 3-2

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις