Νίκη Βόλου: Σχετική ικανοποίηση για τα διαρκείας – Σκέψη να δημοσιευτούν τα ονόματα των κατόχων

Οι στόχοι που είχε θέσει η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τους επιθυμητούς αριθμούς διάθεσης καρτών διαρκείας δεν επετεύχθησαν, ωστόσο η τελευταία εβδομάδα διαμόρφωσε ένα τελικό αποτέλεσμα που άφησε μία σχετική ικανοποίηση.

Οι αριθμοί παρουσιάζουν μία μικρή απόκλιση προς τα κάτω σε σχέση με τους περσινούς, όμως λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο, τότε, μάλλον επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται η διάθεση τετραψήφιου αριθμού καρτών διαρκείας, συμπεριλαμβανομένων και των μαθητικών.

Αναλυτικά φέτος… …την μεγαλύτερη ζήτηση είχαν τα «Silver» των 200€ που αντιστοιχούν σε κερκίδες της Σκεπαστής, ενώ εξαντλήθηκαν τα «Συνδεσμιακά» και των «Ανέργων». Με χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση με πέρυσι κινήθηκαν τα «Blue» που αντιστοιχούν στην Ανατολική κερκίδα ενώ μικρή ζήτηση είχαν και τα «Οικογενειακά».

Λιγότερα σε σχέση με πέρυσι ήταν και τα «Gold» αφού αρκετοί από τους «V.I.P» προτίμησαν είτε το «Silver», είτε να μην προμηθευτούν καθόλου εισιτήριο διαρκείας.

Στη βολιώτικη ΠΑΕ υπάρχει η σκέψη τα ονόματα των κατόχων καρτών διαρκείας να δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της, για να τους εκφράσει προσωπικά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση θα πρέπει οι κάτοχοι να συμφωνήσουν, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο για κάποιους να υπάρξουν τα αρχικά των ονομάτων τους.

Όπως και να έχει, μεγάλοι κερδισμένοι είναι αυτοί που θα πηγαίνουν στο Πανθεσσαλικό έχοντας στην τσέπη τους την επετειακή κάρτα διαρκείας, αφού εκτός της μεγάλης διαφοράς στο κόστος του εισιτηρίου, θα απολαύσουν και πολλά προνόμια που συνοδεύουν φέτος τα διαρκείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις