Νίκη καλεί χορηγούς

Κάλεσμα στους επιχειρηματίες της περιοχής απευθύνει η Νίκη Βόλου ώστε να σταθούν δίπλα, μέσω προγραμμάτων χορηγιών, στην προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση:

“Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι γεγονός. Μία νέα, οργανωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο η ομάδα μας, η ιστορική Νίκη Βόλου να κάνει εκ νέου αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η οργάνωση, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και οι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες παροχές προς τους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα, αποτελούν κανόνες αδιαπραγμάτευτους για το σύλλογο και τη διοίκηση αυτού. Σε συνεργασία με την εταιρεία FreelProductions δημιουργήσαμε ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να στηρίξουν τη νέα αυτή αρχή.
Η συμμετοχή σας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθειά μας και συνάμα τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να παρουσιαστεί, να προβληθεί και να αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με σύγχρονες μεθόδους, όπως επιτάσσουν πλέον οι κανόνες της αγοράς και της διαφήμισης.
Εσείς, θα μείνετε απ’ έξω;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος και Δημ. Σχέσεων: Σελανίκη Βάσω
Εμπορική Διεύθυνση &Marketing: Τηλ. 693 660 7402 & 2421 10 1156
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις