Ιμεράι: «Το λιγότερο 5-6 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές»

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στον Γ. Μαστρογιάννη μίλησε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει, με τη συμφωνία όλων των μελών της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, να τρέξει την πρώτη ομάδα της Νίκης Βόλου, τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο βασικός χρηματοδότης της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως θα μπει μπροστά ώστε να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις αλλά και την ευθύνη του τμήματος. Ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ενώ οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ιμεράι:

«Είχα μία συνάντηση με τον κ. Φάτση, τον κ. Βενέτη και όλη τη Δ.Ε. και αποφασίσαμε την ευθύνη πλέον να την έχει ένας άνθρωπος και όχι δέκα άτομα όπως πριν και κάποιος να είναι μπροστάρης. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Παράλληλα υπάρχουν προτάσεις από κάποιους να γίνουν μέλη της διοίκησης. Άτομα δυνατά οικονομικά, που μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια. Μάλιστα, αν αυτές οι επαφές δεν πήγαιναν λίγο πίσω χρονικά, αυτή τη στιγμή θα είχαμε και ανακοινώσεις. Παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της βδομάδας πιστεύω ότι θα έχουμε.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους παίκτες, γιατί περιμένω να γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα Ιτέας, αλλά μετά τον αγώνα θα τους παρέχουμε δείπνο κι εκεί θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να τα πούμε όλα. Με τους παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε, μέσα στη βδομάδα θα έχουμε μιλήσει και θα μπορούμε να τους ανακοινώσουμε. Έχουμε προχωρήσει και σε κάποιες προφορικές συμφωνίες με παίκτες που θέλουμε και θέλουν να έρθουν στην ομάδα, όμως αν δεν έχουμε τα δελτία στα χέρια μας, δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε».

«Θα φέρουμε τουλάχιστον 5-6 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές»

«Υπάρχει και μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, τον οποίο το τεχνικό τιμ θέλει να παρακολουθήσει από κοντά και να αποφασίσει αν μας κάνει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική της χώρας του και πέτυχε 25 γκολ στο πρωτάθλημα. Έχουμε καταλήξει ότι η ομάδα χρειάζεται 5-6 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το λιγότερο».

«Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»

«Φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Αυτή η κατάσταση στη Γ’ Εθνική μας έχει κουράσει όλους. Η άνοδος ήταν και ο στόχος, όταν αναλάβαμε, αλλά οι υποχρεώσεις της ομάδας ήταν πάρα πολλές κι εμείς δώσαμε περισσότερο βάση στην οργάνωση και στο νοικοκυριό της ομάδας. Μόνο με τον σωστό προγραμματισμό μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Προχειροδουλειές από εμάς δεν θα γίνουν.

Εφόσον έχουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Αν η ομάδα κόβει 1000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Περιμένω τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις