“Αν κερδίσουμε τον Βόλο θα έχουμε πριμ”

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο Κώστας Μερεσιώτης που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα στο Καυτατζόγλειο αν αντί για το δοκάρι η κεφαλιά του κατέληγε στα δίχτυα. Ο αμυντικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας, αποκάλυψε τι θετικό τους είπε ο Λάκης Παπαϊωάννου και το πριμ που υποσχέθηκε ο χρηματοδότης Γιάννης Τυχάλας! Αναλυτικά:

«Ο Λάκης Παπαϊωάννου μετά το τέλος του αγώνα ήρθε και μας είπε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Καυτατζόγλειο και αυτό σημαίνει πολλά. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς ένα γκολ από ασυνεννοησία. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, δεν φοβηθήκαμε τον Ηρακλή και σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Χάσαμε ευκαιρίες και αν έμπαινε το δοκάρι το δικό μου θα υπήρχε τελείως διαφορετική έκβαση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή. Ο Ηρακλής μετά από ένα σημείο με το ζόρι περνούσε το κέντρο. Θα ήταν η ψυχολογία υπέρ μας αν ισοφαρίζαμε. Μπορούμε να νιώθουμε περήφανοι γιατί αυτά τα παιχνίδια δίνουν αίγλη και μεγαλώνουν μια ομάδα. Συνάντησα πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό με χαροποίησε».

Για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή:

«Όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη μήπως καταφέρουμε να κλέψουμε την 2η θέση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Η ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό, για τη νίκη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Τα αποδυτήρια είναι η βάση της ομάδας. Σίγουρα υπάρχει μία πικρία γιατί βάση της εικόνας θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για το τι τους είπε ο Δημήτρης Κεραμάρης στα αποδυτήρια:

«Μας μετέφερε τα συγχαρητήρια του χρηματοδότη, ήταν χαρούμενος για την εμφάνιση και αν κερδίσουμε τον Βόλο θα έχουμε κάποιο πριμ».

Για τον Ηρακλή:

«Το γεγονός ότι έχει κάνει τρεις νίκες σε τρια παιχνίδια σημαίνει πολλά. Είναι πολύ καλή ομάδα».

serresport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις