Πέτρου: «Είχαμε διάθεση, πάθος και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο»

Πολύτιμη νίκη η χθεσινή για τον Βόλο ΝΠΣ, που βρίσκεται κοντά στο μεγάλο στόχο της ανόδου στη Football League.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άκης Πέτρου μίλησε στη Mikriliga για το τρίποντο απέναντι στον Τηλυκράτη, αλλά και για τον δεύτερο γύρο των μπαράζ.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Χθες φάνηκε ότι είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή, καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και είμαστε αισιόδοξοι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, είχαμε διάθεση, πάθος και παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Να πούμε και ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας, που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ήρθε και μας «έσπρωξε» στη νίκη. Ήταν πληθωρικός και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του».

Για τη συνέχεια στα μπαράζ:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να προετοιμαστούμε για το ματς στο Παραλίμνι. Αποδίδουμε, όπως στην κανονική διάρκεια της σεζόν και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Στα αγωνιστικά, σήμερα, πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Χουάν Φεράντο χορήγησε ρεπό για αύριο Τρίτη. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το πρωινό της Τετάρτης.

πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις