Προκαλεί ο Αστέρας Ιτέας: Κρατήστε τη μιζέρια για τους εαυτούς σας

Απάντηση σε ανάρτηση του Blue Club, σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης στην Ιτέα, έδωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας, ξεκαθαρίζοντας πως καμία ανάμειξη δεν είχε στο «στοπ» της Αστυνομίας. Βέβαια, οι άνθρωποι του Αστέρα αναφέρουν ότι απαντούν σε συγκεκριμένους κύκλους της ομάδας της Νίκης και όχι στη διοίκηση, μιας και από την επίσημη Νίκη δεν υπήρξε αντίδραση σχετικά με την απαγόρευση των φιλάθλων της. «Κρατήστε την μιζέρια και την κακομοιριά για τους εαυτούς σας, εμείς δεν θα πάρουμε» καταλήγει η ανακοίνωση, δημιουργώντας επικίνδυνο κλίμα για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή σαν ομάδα μας ενδιαφέρει να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα εν τη γένεσή τους και σε απόλυτο βαθμό και επειδή συγκεκριμένοι κύκλοι από την ομάδα της Νίκης Βόλου εμφάνισαν την απαγόρευση οπαδών περίπου σαν δική μας απόφαση θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

1) Η απόφαση πάρθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Βασιλιάδη πάντα σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας καθώς και Μαγνησίας

2) Στην φετινή πολύ πετυχημένη παρθενική

Εμφάνιση στους ομίλους της Γ εθνικής κάναμε μόνο φίλους ενώ έχουμε δεχτεί ουκ ολίγες ευχαριστήριες επιστολές για την φιλοξενία μας

3) Κατανοούμε την επικοινωνιακή ανάγκη κάποιων να εμφανίσουν αόρατους εχθρούς σε μια απόπειρα συσπείρωσης του κόσμου τους .

Ο Αστέρας Ιτέας όμως ούτε έπαιξε ποτέ ούτε θα παίξει τον Δούρειο Ίππο κανενός

4) Σαν Δ.Σ μέλημα αλλά και θέληση μας ήταν η παρουσία των οπαδών της Νίκης Βόλου στο γήπεδό μας, με τους οποίους δεν έχουμε να χωρίσουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .

Αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε και να είστε σίγουροι πως αρέσουμε σε πολλούς

Κρατήστε την μιζέρια και την κακομοιριά για τους εαυτούς σας, εμείς δεν θα πάρουμε

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ (και το έχουμε και σε μπλουζάκι για τους πιο μυημένους)»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις