“Επένδυση” στο μέλλον γίνεται στον Πύρασο

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας του Πυράσου, είναι η χρήση πολλώ νέων ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα,  δεδομένου ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, άρα μπορούσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεότεροι ποδοσφαιριστές, προετοιμάζοντας το μέλλον της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας, είχαμε ντεμπούτο άλλων δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας 14-15 ετών στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Β. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ αγωνίστηκαν οι Πασχάλης Μπόγκαμος και Κωνσταντίνος Παπαδογιώργος, οι οποίοι είναι ταλαντούχοι παίκτες που αναδείχθηκαν από την ακαδημία του Πυράσου και τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδος.

Επίσης, για πρώτη φορά ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα ο Νίκος Κοσμάς και ο Θοδωρής Γκόλιας, οι οποίοι πριν από αυτό το παιχνίδι, είχαν καταγράψει δύο και μία συμμετοχή αντιστοίχως. Βασικός ακόμη ο Στέλιος Σταντσούρης, ενώ ο Νίκος Γάτος ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού του την περασμένη αγωνιστική, πήρε τις πρώτες του εμπειρίες σε αγώνες πρωταθλήματος σε αυτή τη μεταβατική  -από κάθε άποψη- χρονιά και παρά το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν πλέον πολλές μαθητικές υποχρεώσεις.
Στο ματς με τον Ηρακλή Β., οι οκτώ από τους δεκατρείς που αγωνίστηκαν ήταν από τη Νέα Αγχίαλο και θα ήταν περισσότεροι εάν δεν υπήρχαν απουσίες λόγω τραυματισμών…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις