Ανανενώνει ο Σάββας με Ολυμπιακό Β., ακολουθούν κι άλλοι…

Σε μια περίοδο όπου όλες σχεδόν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκονται σε… χειμερία νάρκη, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς (1η Απριλίου), ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

Μετά την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη, πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, που θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός και τη νέα χρονιά. Ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τους Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ και Κλεβί Κόλα. Ο πρώτος είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, ο οποίος πέρα από ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο, η παρουσία του στα αποδυτήρια θεωρείται καταλυτική. Ο Διβανές είχε εξαιρετική παρουσία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο) και βοήθησε τα μέγιστα στο να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Όσο για τον Κόλα, στάθηκε πραγματικά άτυχος. Πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια, που είχε να κάνει με την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος για αντικανονική συμμετοχή στο παιχνίδι Ρήγας-Ολυμπιακός στις 28/1. Από τότε και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος (δύο μήνες) δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να στερείται τις υπηρεσίες ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Πρόλαβε και έπαιξε σε τρία ματς, δείχνοντας, ωστόσο, την αξία του ως ποδοσφαιριστής.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του περσινού βασικού κορμού συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι τρεις παίκτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα, ενώ στόχος των ιθυνόντων του συλλόγου είναι άμεσα να έχουν κλείσει όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα χρονιά. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συνέχιση της συνεργασίας με τους Σάκη Σάββα, Λεωνίδα Χρήστου και Αντώνη Καμπλιώνη. Από εκεί και πέρα θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό ακόμη έξι-επτά παίκτες. Αν κρίνουμε από τις περσινές συμμετοχές, οι Φώτης Καραγκιολίδης, Δήμος και Ανδρέας Κόκας θα είναι μεταξύ των παικτών που θα κληθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι.

Αμέσως μετά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν στις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις