Η μεγάλη επιστροφή Τιλελή και Παπαχρήστου (pic)

Η επιστροφή των Ανδρέα Τιλελή και Στέργιου Παπαχρήστου στο άθλημα που τους καταξίωσε στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα είναι γεγονός. Ο 4ος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής, Στέργιος Παπαχρήστος και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος δύο πανελλήνιων ρεκόρ, Ανδρέας Τιλελής, αποφάσισαν να επιστρέψουν, βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Οι δύο αθλητές έχοντας τιμήσει τη γαλανόλευκη σε παγκόσμια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις, ως πλήρωμα στο διπλό σκιφ βαρέων βαρών, επιστρέφουν με μεταγραφή στο νεοσύστατο όμιλο κωπηλασίας και παράκτιας κωπηλασίας «Δημητριάς». Ο σύλλογος ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και οι δύο αθλητές θέλουν να τιμήσουν τα χρώματα του ομίλου αλλά και της χώρας, ξεκινώντας με τους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθούν το 2019 στην Πάτρα. Επίσης, στόχος των δύο καταξιωμένων κωπηλατών είναι η συμμετοχή τους στα Παγκόσμια πρωταθλήματα του 2018 και του 2019.

Σε επικοινωνία του goalpost.gr με τον Ανδρέα Τιλελή και Στέργιο Παπαχρήστο, οι δύο αθλητές θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά τους: «Δουλεύουμε σκληρά και συστηματικά ώστε να δικαιώσουμε όλους όσους πιστεύουν σ’ εμάς. Αισθανόμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας. Τις οικογένειές μας, τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο, τον πάτερ Κοτρότσιο Δημήτριο και τον Δήμο Βόλου. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Ζαχείλα, τον Αλέξανδρο Πεσεξίδη και τον Θάνο Τσόχα για τη σημαντική τους βοήθεια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προπονούμαστε στα γυμναστήριά τους και βέβαια στον προπονητή μας, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας, τον Δημήτρη Μούγιο»

Η συνταγή είναι επιτυχημένη και ευχή όλων είναι η επιστροφή τους να στεφθεί με επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις